Sex vestsjælland elsker at sutte pik

sex vestsjælland elsker at sutte pik

Det skulle være frækt, men ikke for åbenlyst, så hvad skulle vi dog finde på? Med det udgangspunkt er der jo intet problem, når man skal til at eksperimentere indenfor den seksuelle verden. Jeg kunne ikke lukke munden igen, og vi tog på skadestuen, hvor min kæreste hele vejen prøvede at finde på en forklaring, der lød fornuftig. Da vi slog på glasset efter desserten og fortalte, hvad der skulle ske, var der spredte klapsalver

Ordsprog om venner brothel on østerbro

og bifald og masser af fnisen fra tøserne. Jeg ved, at mine kolleger og flere af mine barndomsveninder ville blive skæve i ansigtet, hvis jeg fortalte, hvor mange forskellige pikke jeg havde i munden sidste weeekend. Sjovt nok er der rigtigt mange fyre, der bliver generte eller ikke rigtig tør være med, når så endelig det er tid at stille op med de andre fyre. Jeg går næsten altid ned på kæresten (det er sådan en fin måde at vise ham at jeg har lyst til noget sex.) under forspil gør jeg det også altid. Eller måske som Bettina fandt på sammen med sin kæreste: en blindsmagning af pik-fest.

sex vestsjælland elsker at sutte pik

Og jeg har suttet pik på de andre fyre, flere gange end jeg kan tælle, så man skulle da mene, at jeg havde styr på størrelse og andre forskelle, men det var faktisk meget svært. Hvis jeg havde været singlepige, så havde jeg slet ikke turdet kaste mig ud i alle de frække lege, som vi har haft gang. Som værtinde skulle jeg selvfølgelig starte, og det var helt i orden med mig. Men vi har aldrig brugt blindfold særligt meget, fordi jeg også godt kan lide at se på alle de frække pikke. Vi skulle egentligt have haft point sammentælling og præmie til sidst, men da en af de mere hæmmede piger var i gang med at sutte pik som den allersidste, trådte de andre tre fyre ind og gik i gang med hende. Min kæreste var den første til at finde ud af lige præcis, hvor vild jeg er med at sutte pik.

Fucking wifes sister and make her squirt alot.